img

Hot Sale stainless steel 304 tilelep komérsial


  • pojok:R0 / R10 / R15 / R25 Radius sadia.
  • Bahan:Kualitas luhur stainless steel SUS304 / SUS316.
  • Kandel:1.0mm / 1.2mm / 1.5mm atanapi 2-3mm flange sareng mangkok kandel umum
  • rengse:Brushed / Satin / Satin Sheen / Hammered / Berwarna
  • Sampel:sampel bisa jadi siap dina 7days.
  • LOGO:LOGO Laser / LOGO Film / LOGO Cetak disambut!
  • Waktos prosés:15-45 poé, per kana kuantitas jeung finish permukaan.
  • Balanja:Pitulung ngatur Express, karéta-pengiriman barang, hawa-pengiriman barang, laut pengiriman barang ka sakuliah dunya!
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    Salaku pabrik produk logam kami nawiskeun produk kreatif pikeun sakabéh konsumén urang.teu ukur sinks rumah tangga, urang ogé ngahasilkeun jumlah badag sinks komérsial.

    Aya buleud stainless steel anu pasagi ganda lapisan basins keur mandi di sagala rupa kelir.

    Aya rupa-rupa mangkok tunggal, mangkok ganda, tri-mangkok sareng mangkok kalayan papan solokan tilelep komérsial pikeun réstoran, klinik, sakola, pabrik, pabrik sareng fasilitas komérsial anu sanés.

    Misi kami salaku produsén nyaéta pikeun salawasna ningali kana évolusi salajengna dina desain produk sareng layanan palanggan;Nilai ieu ngajalankeun operasi urang salaku parusahaan, pikeun mastikeun yén nalika anjeun milih cooperate kalawan kami, anjeun teu ngan milih hiji produk unmatched dina rarancang jeung kapinteran, tapi hiji pangalaman diadaptasi pikeun kabutuhan husus Anjeun.

    Proudct Showcase

    Stainless Steel 1200mm 47inch Single Bowl Commercial Kitchen Sink sareng Drainboard Kénca tiasa jerona 4inch ka 12 inci

    Wall Mount (freestanding sareng inset ogé sayogi) Tembok Gunung Bangku atanapi Trough

    Leupaskeun Dina Insulated Stainless Steel És Muhun Insulated stainless steel tilelep jeung tutup Adat ukuran sadia

    Tembok Tungtung Pola Trough (Custom) ukuran, taphole, splashback jangkungna sakumaha requaired

    Ganda Saeful Dapur Tilelep, Stainless Steel komérsial Dapur Utiliti Tilelep jeung Keran liang pikeun Dapur, Bar

    Kualitas Tinggi Galley Workstation Ledge Tilelep sareng Papan Pamotongan sareng Rak Draining Pikeun Bar Masak

    Mandi Kapal Tilelep 14 Inci Luhur Counter Square Stainless Steel Countertop Tilelep pikeun Kabinet Wastafel Va

    Wadah Mandi Tilelep 16 Inci Luhureun Counter 16x14 Stainless Steel Countertop Tilelep pikeun Kabinet Wastafel Van

    Tilelep stainless steel komérsial - 1 kompartemen Réstoran Dapur Prep & Utiliti tilelep

    inuman és trough pikeun bar jeung panutup

    Basin buleud pikeun panggunaan bumi sareng kamar mandi hotle

    3 Kompartemen Stainless Steel Bar Tilelep jeung 3 Mangkuk -Underbar Basin - Keran liang Kaasup (Restoran, Dapur)

    Daptar Dimensi Produk

    Ukuran / bentuk / warna sareng sisi drainase tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan anu saleresna!

    Piture Item No Katerangan Gemblengna ukuran Ukuran Mangkuk (1) Ukuran Mangkuk (2) Ukuran Drainboard
    2142139 D360 Baskom buleud D360 x 110 mm D356 x 105 mm / /
    SQ1414 Basisir pasagi 355 x 355 x 180 mm 315 x 315 x 180 mm / /
    SQ1417 355 x 432 x 180 mm 315 x 390 x 180 mm / /
    TS8050 Mangkuk tunggal kalawan
    Nyemprot deui
    800x550x510mm 550 x 320 x 310 mm / /
    TS7055 700 x 550 x 510 mm 450 x 320 x 310 mm / /
    TS14055 Ganda Mangkuk
    kalawan Spash deui
    1400x550x560mm 4450 x 320 x 300 mm / /
    IW8050 És Sumur 550 x 450 x 250 mm 500 x 400 x 230 mm / /
    SD15060 Saeful tunggal kalawan dewan solokan jeung
    Nyemprot deui
    1500 x 600 x 180 mm 500 x 400 x 180 mm / 844 x 600 mm
    SD20060 2000x600x180mm 500 x 400 x 180 mm / 1324 x 600 mm
    SD25060 2500x600x180mm 500 x 400 x 180 mm / 1824 x 600 mm

    Asesoris pikeun pilihan Anjeun

    Strainers Australia

    Strainers Australia

    keran dina stainless steel

    keran dina stainless steel

    keran kalawan panas tur tiis

    keran kalawan panas tur tiis

    S-01 Satengah stainless steel straine Popular sakuliah dunya pikeun pasar Kanada biasana accessoried kalawan pipa pondok

    S-01 Satengah galur stainless steel

    S-02 sakabeh stainless steel basktet strainer

    S-02 Saringan karanjang stainless steel sakabeh

    S-03 Saringan stainless steel sakabeh

    S-03 Saringan stainless steel sakabeh

    S-04 sakabeh saringan stainless steel

    S-04 sakabeh saringan stainless steel

    S-05 Australia Saringan

    S-05 Australia Saringan

    S-06 Square strainer

    S-06 Square strainer

    Dispenser sabun plastik

    Dispenser sabun plastik

    Dispenser sabun stainless steel

    Dispenser sabun stainless steel

    Karanjang kabel stainless steel dina ukuran sareng bentuk anu ageung

    Karanjang kabel stainless steel dina ukuran sareng bentuk anu ageung

    Stainless Steel Bottom Grids dijieun nurutkeun ukuran sinks

    Stainless Steel Bottom Grids dijieun nurutkeun ukuran sinks

    Stainless Steel Colanders sagala rupa ukuran jeung bentuk sadia

    Stainless Steel Colanders sagala rupa ukuran jeung bentuk sadia

    Stainless steel Drainer Bangku

    Stainless steel Drainer Bangku

    Stainless steel roll Matt dina pipa buleud atawa pasagi

    Stainless steel roll Matt dina pipa buleud atawa pasagi

    Strainer kalawan pipa drainase deodorization

    Strainer kalawan pipa drainase deodorization

    Strainer kalawan pipa teuas tur lemes

    Strainer kalawan pipa teuas tur lemes

    Saringan kalawan overflower

    Saringan kalawan overflower

    Rupa-rupa ukuran sareng bentuk papan motong kayu sayogi

    Rupa-rupa ukuran sareng bentuk papan motong kayu sayogi

    Surface Finish

    Umum di brushed / Satin finish / Satin Sheen, kumaha oge, aya sababaraha permukaan séjén pikeun milih: Nano-Hideung, Nano-Silver, Nano-Emas, Nano-Tambaga, Nano-Rose Emas finish.PVD-Hideung, PVD-Gold , PVD-Tambaga, PVD-Rose Emas rengse.

    6d325a8f

    Rincian produk

    Radius internal Conner: Nol Radius (R0), 10mm Radius (R10), 15mm Radius (R15), 25mm Radius (R25)
    Luar Radius ngaropéa sadia!
    Bahan: High Quality Stainless Steel SUS304 / SUS316 pikeun durability langgeng, kinerja sarta kageulisan lustrous.
    Kandelna Umum dina 1.2mm, 1.5mm pikeun sakabeh tilelep, atawa 2mm-3mm flange kalawan 1mm mangkuk, ngaropéa sadia!
    rengse: Brushed / Satin / Satin Sheen / Hammered / Berwarna
    LOGO LOGO Laser / LOGO Film / LOGO Cetak disambut!
    Jenis pamasangan: Per kana pamundut klien urang
    Kit pamasangan: 3,5 "diaméter solokan, cocog sareng pembuangan sampah, diaméter liang solokan cusotmized sadia! Rupa-rupa ningkatna klip pikeun Pilihan
    sirah solokan huluna solokan cocog (pipa teuas sarta pipa lemes sakumaha per pamundut anjeun) bakal sampurna cocog jeung sinks dapur.
    Wangun: Desain ngalawan pamundut klien urang
    Lapisan: Per kana pamundut klien urang
    Pad: Per kana pamundut klien urang
    Pamakéan aplikasi: Rumah tangga domestik, hotél komérsial / bar, Rumah Sakit, Apartemen jsb
    bungkusan: 1.Strong Pelindung Individual boxed.
    2. Combo 3-5pcs kana karton individu
    3. Ngahemat Biaya: Tumpuk bungkus kana palet
    4. ngaropéa packing per pamundut klien urang
    Waktos prosés: Umum 10-30 poé, per kana kuantitas jeung permukaan finish.
    Syarat Dagang: FOB atanapi EXW
    Loading Port: JiangMen atanapi ShenZhen atanapi GuangZhou di Cina
    Sarat Pembayaran: T/T, L/C, Paypal, Western Union, MoneyGram
    Kapasitas produksi: 30.000 PCS per bulan.
    Citakan cutout: Potong kertas template kaasup (file DXF sadia)
    Asesoris pikeun pilihan anjeun: Saringan, roll-matt stainless steel, saringan karinjang stainless steel, colander stainless steel, colander kabel, grids handap, chopping board awi, cut dewan kai, bangku drains jsb
    Balanja Pitulung ngatur Express, karéta-pengiriman barang, hawa-pengiriman barang, laut pengiriman barang ka sakuliah dunya!

    Paket: Rupa-rupa bungkusan sayogi!

    1. karton: packing individu

    img (3)
    img (8)
    img (16)

    2. 3pcs tumpang tindih dina 1 karton

    img (1)
    img (2)
    img (4)
    img (4)

    3. Usuk: 30-50 PCS per Usuk

    1
    2
    3

    4. Numutkeun sarat customer

    Prosés Gawé

    img (37)

    Bahan

    img (41)

    Pabrik

    img (42)

    Bengkel

    img (38)

    Ngabengkokkeun

    img (39)

    Las

    img (24)

    Polandia

    img (43)

    beberesih

    img (12)

    QC

    img (36)

    Bungkusan

    img (45)
    img (44)

    Balanja

    Pasar jeung Pengiriman barang

    e6e1b131
    1

    Angkutan Motor

    karéta angkutan barang

    Angkutan karéta

    2

    Samudra Pangiriman

    3

    Angkutan Udara


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    .